Turska

ŽIVOT EMINE ERDOGAN: KAŽE DA JE SKROMNA, A ZAPRAVO UŽIVA U LUKSUZNOM ŽIVOTU

Supruga turskog predsjednika, Emine Erdogan, ima 64 godine i rođena je u Istanbulu. Sa Redžepom Tajipom Erdoganom ima četvero djece, dvije kćerke i dva sina — Ahmeta Buraka, Nekmetin Bilal, Esru i Sumeje. Za Erdogana se udala uz ogromno protivljenje njegove majke, koja je htjela da joj se sin oženi potpuno pokrivenom devojkom, što Emina nije htjela ni da čuje

Iako je na prvi pogled predstavljeno da živi prilično skromnom ona je zapravo osoba koja troši mnogo novca. Naime, njene shoping-avanture već su poznate, te je jedan briselski tržni centar bio zatvoren dok je ona bila tamo, kupila je tzv. birkinkuza, navodno, vrtoglavih 50.000 dolara, pa je očigledno da obožava skupu odjeću. Ona živi vrlo luksuzno, pa ne oklijeva da sebi nerijetko priušti razne antikvitete po basnoslovno skupim cijenama. Isplivao je podatak da je samo za vrata u palati u kojoj žive potrošeno nevjerovatnih 30 miliona eura.

Bogatstvo Erdogana procjenjuje se, navodno, na 150 miliona eura.

Podsjećamo, Emine je umjetničku školu napustila prije mature, a kad je imala 15 godina brat joj je zabranio da napušta kuću, jer je to, navodno, neprilično za jednu djevojku njenih godina. Emine je kasnije priznala da je to podnijela teško, te da je u jednom trenutku pomišljala i na samoubistvo.

izvor

Show More

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close