politika

Vučić objašnjavao svoju reakciju na videu s američkim predsjednikom

S njim i njegovom reakcijom našalio se švedski političar Carl Bildt koji je na Twitteru napisao: "Ovo je trenutak kad je predsjednik Vučić informiran da će preseliti svoje izraelsko veleposlanstvo u Jeruzalem."

Nakon što je objavljena snimka srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića koji je tijekom izjave Donalda Trumpa da se Srbija obvezala preseliti svoje veleposlanstvo iz Tel Aviva u Jeruzalem ostao pomalo zbunjen, oglasio se i srbijanski predsjednik. Vučić je u tom trenutku na snimci prebirao po papirima i komentirao.

– Mnogima je krivo zbog sporazuma. Kažu, nisam ni pročitao sporazum. Cijeli dan i noć 500 puta provjeravao sam svaku riječ. Onoliko koliko sam znao o oba sporazuma nitko u sali nije znao. Na kraju se dogodilo da su zamijenili fascikle kada smo potpisali – opisao je Vučić što se događalo, javlja Blic. Podsjetimo, s njim i njegovom reakcijom našalio se švedski političar Carl Bildt koji je na Twitteru napisao: “Ovo je trenutak kada je predsjednik Vučić informiram da će preseliti svoje izraelsko veleposlanstvo u Jeruzalem”.

Sve se to dogodilo u Washingtonu, gdje je potpisan sporazum o normalizaciji gospodarskih odnosa između Srbije i Kosova. Sporazum su potpisali predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Avdullah Hoti. Potpisivanju u Bijeloj kući svjedočio je i američki predsjednik Donald Trump.

Izvor

Show More

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close