vijesti

Kosor o parolama “Ubij Srbina” i “Oj Hrvatska mati, Srbe ćemo klati”: Hrabri ustaju protiv svakog zla

Prema informacijama iz policije radi se o pripadnicima Torcide koje je pratila policija

Nakon nacionalističkog ispada u općini Borovo, gdje je grupa muškaraca ulicama uzvikivala “Ubij Srbina” i “Oj Hrvatska mati, Srbe ćemo klati”, oglasila se bivša premijerka Hrvatske Jadranka Kosor.

Kosor je poručila da ovaj čin ponižava i Hrvatske žrtve.

-Krug zla neprekidno se zatvara. Mrzitelji koji upadaju u selo i urlaju zlo, ponižavaju i žrtvu hrvatskih redarstvenika ubijenih u B. Selu, kojima se danas klanjamo. Zlo je zlo bez obzira tko zlo veličao i zlim se hranio. Hrabri ustaju protiv svakog zla, napisala je Kosor na Twitteru.

Podsjećamo, nakon što su položili vijenac na spomen obilježje za ubijenih 12 policajaca u Borovu Selu, skupina navijača je krećući se kroz selo uzvikivala prijeteće i  uznemirujuće provokacije. Prema informacijama iz policije radi se o pripadnicima Torcide koje je pratila policija. Ubrzo potom reagovala je i Općina Borovo koji su i objavili snimak svojoj Facebook stranici.

-Hrvatska policija u svakom slučaju, koji se tiče narušavanja javnog reda i mira, poduzima sve u njezinoj nadležnosti i kazniti počinitelje, rekao je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović danas u Borovu Selu.

Iz policije kažu kako su svi učesnici identificirani te da se provodi kriminalističko istraživanje.

Izvor

Show More

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button