zdravlje

SZO objavljuje Plan za globalne putovnice za digitalna cjepiva, koje financiraju Bill Gates i Zaklada Rockefeller

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) objavila je prijedlog koji podržavaju dvije velike globalističke organizacije, koji služi kao nacrt vladama za implementaciju svjetskog sustava verifikacije putovnica za cjepivo

Alex Jones detaljno analizira dokument.
Dokument, nazvan “Digitalna dokumentacija potvrda o COVIDU-19: status cijepljenja“, koji financira nitko drugi do Zaklada Bill &Melinda Gates i Zaklada Rockefeller, opisuje tehničke smjernice za vlade u vezi s uvođenjem programa za uvođenje globalne digitalne putovnice, za COVID-19, naravno.
„Ovaj dokument postavlja pristup stvaranju potpisane digitalne verzije zapisa o cijepljenju za COVID-19 na temelju osnovnog skupa podataka ključnih podataka koje treba zabilježiti i pristupa za digitalni potpis. Dokument se oslanja na postojeće besplatne i otvorene standarde, a vodi se etikom, slučajevima upotrebe i zahtjevima za digitalnu dokumentaciju certifikata COVID-19: status cijepljenja (DDCC: VS).”

„Stoga je ovaj dokument softverski podržan i pruža polaznu točku državama članicama za osmišljavanje, razvoj i implementaciju rješenja DDCC: VS za nacionalnu uporabu u bilo kojem formatu koji najbolje odgovara njihovim potrebama (npr. Papirnata kartica s jednodimenzionalnim [1D], naljepnice crtičnog koda ili QR koda ili potpuno funkcionalna aplikacija za pametne telefone razvijena na međunarodnoj ili lokalnoj razini.”
„Primarna ciljna publika ovog dokumenta su nacionalna tijela koja imaju zadatak stvoriti ili nadzirati razvoj rješenja za digitalni certifikat o cijepljenju za COVID-19. Dokument može biti koristan i vladinim partnerima, kao što su lokalna poduzeća, međunarodne organizacije, nevladine organizacije i trgovačka udruženja, koji mogu biti potrebni za podršku državama članicama u razvoju ili implementaciji rješenja DDCC: VS.”

DDCC: VS je namijenjen za upotrebu u školama, na radnim mjestima, za međunarodna putovanja i za inicijative za traženje kontakata.

Dokument također prikazuje predloženi predložak putovnice za cjepivo, s QR kodom na prednjoj strani, ali dalje u aplikaciji prikazuje osobne podatke o broju primljenih cjepiva.
Sličan projekt putovnica za cjepivo u tijeku, nazvan Common Pass, također podržavaju Rockefellerova zaklada i Svjetski gospodarski forum (WEF).
Značajno je kako su jedine skupine koje aktivno zagovaraju globalne putovnice za cjepiva također glavni zagovornici takozvanog Velikog resetiranja, postljudskog plana koji je iznio osnivač WEF-a Klaus Schwab koji nastoji deindustrijalizirati Zapad, ukinuti privatno vlasništvo, uvesti biometrijski nadzor i premjestiti čovječanstvo na prehranu kukaca, u ime borbe protiv klimatskih promjena.
Izvor

Show More

Leave a Reply

Back to top button