politika

Čampara: Ako HDZ opet dobije gradonačelnika, ‘ni Neretva ih neće oprati

''To nije normalno. Zašto ne bi mogao biti Bošnjak ili netko iz reda ostalih gradonačelnik'', kazao je Čampara. - Pročitajte više na: https://www.bljesak.info/vijesti/politika/campara-o-mostaru-ukoliko-se-desi-da-hdz-nakon-12-godina-opet-dobije-gradonacelnika-ni-neretva-ih-nece-oprati/338702

Mostar je posebna politička točka, to je politička kičma BiH. Nije kao drugi gradovi, morali su i ranije praviti neku vrstu kompromisa i dogovora, zbog Mostaraca, kazao je Aljoša Čampara, ministar unutarnjih poslova Federacije BiH, gostujući na BHRT-u, prenosi Avaz.

”Bespotrebno je izgubljeno vrijeme i greška je što na vrijeme lideri nisu sjeli i dogovarali modalitete. Bilo je normalno da sjede danima dok se ne dogovore oko toga. Mi možemo hipotetički svašta pretpodstaviti. Ukoliko se zaista dogodi da HDZ nakon 12 godina opet dobije gradonačelnika, te da se ispostavi da je sve stvar dogovora, bojim se ‘da ih ni Neretva neće oprati’. To nije normalno. Zašto ne bi mogao biti Bošnjak ili netko iz reda ostalih gradonačelnik”, kazao je Čampara. Pojasnio je da Mostar nitko ne može podijeliti. ”Da se mogao podijeliti, do sad bi ga netko podijelio. Mostarci to neće dozvoliti, i ne smije se dozvoliti. Mostar je puno važniji od ega pojedinaca”, zaključio je Čampara.

Izvor

Show More

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close